Wat kan jij doen?


Wil jij meebouwen met de Bouwerswerkplaats aan het sociaal verduurzamen van Rotterdam en omstreken? Dat kan op verschillende manieren. Ontdek ze hier allemaal!

Een mooie klus!

We zijn geen Bouwerswerkplaats zonder de "bouw"! Dus heb jij een bouwproject of ben je eigenaar van vastgoed dat je wilt renoveren of verduurzamen? Klop aan bij ons. Dan kunnen we samen sociaal gaan verduurzamen!

Nieuwe ongekende talenten

Aan de slag gaan zonder kwalificaties is uitdagend. Maar tegelijkertijd staan organisaties in de bouw te springen om mensen. De Bouwerswerkplaats zoekt altijd ongekende talenten, die aan de slag willen in het vak.

Een baan in de bouw

Na onze opleiding kunnen de talenten direct aan de slag. Heb jij mensen nodig in de bouw? Dan heeft de Bouwerswerkplaats het antwoord! Neem contact op om meer te leren over onze talenten in opleiding.


Wat kun je nog meer doen?


Heb je geen klus, ongekende talenten of vacatures? Dan kun je nog steeds helpen! Steun één van deze doelen, vul je social return perfect in en wordt Bouwsteen van de Bouwerswerkplaats!

De nodige uitrusting


Zorg dat een ongekend talent veilig aan de slag kan! Doneer de uitrusting, zoals kleding, koptelefoons en helmen voor 10 talenten.€2.500,-


Steun een talent in opleiding


Met jouw steun kan er weer een nieuw talent aan de slag in de bouw! Het betekent alles voor het talent en is noodzakelijk voor de bouw.€10.000,-


Zet een leermeester aan de slag


De leermeesters zijn onmisbaar. Eén leermeester kan wel 6 talenten opleiden! Zet met jouw donatie een leermeester voor een half jaar full-time aan de slag.


€35.000,-


Samen sociaal verduurzamen?


Sta jij helemaal achter het doel van de Bouwerswerkplaats en wil je bijdragen? We horen graag van je! Neem contact op en ontdek hoe wij verder samen sociaal kunnen verduurzamen.